preloder

Hip Hop / R&B

23:00 - 05:00
vr 30 nov

More info

Early-Bird Ticket €10,00 - Regular Ticket €15,00

Bokoesam (live), Yung Nnelg (live), Young Ellens (live), Abstract, Sandor Dayala, Luc, Breakfast. Hosted by Mr. V.I.

TBABokoesam

Samuel Sekyere, beter bekend als Bokoesam, is een rapper uit Amsterdam. In 2015 is Bokoesam een deelnemer van het New Wave collectief, waarmee hij ditzelfde jaar de Popprijs wint. Zijn single “No Go Zone” behaalt zeven miljoen streams op Spotify en de videoclip wordt tien miljoen keer bekeken op YouTube.

Yung Nnelg

Yung Nnelg oftewel Glenn Ascencion is een jonge Ghanese rapper uit Amsterdam Zuid-Oost beter bekend als de Bijlmer. Alhoewel zijn carrière nog jong is heeft Yung Nnelg in een korte tijd flink van zich weten te gelden.

Young Ellens

Young Ellens is een rapper van Antilliaanse afkomst. Geboren in Amsterdam, opgegroeid in Almere en op latere leeftijd weer terug verhuisd naar Amsterdam. In 2017 is Young Ellens ontdekt door- en getekend bij Rotterdam Airlines. Met zijn hit ‘Bella Ciao’ bewees hij klaar te zijn om de rapgame over te nemen en heeft daarin al bijval gekregen van gevestigde namen zoals Frenna, Jonna Fraser, Sevn Alias, Jairzinho en MocroManiac. Daar komt nu de nieuwe single samen met Jiri11 bij.