Met Grammy Awards en miljarden streams op  zak is er inmiddels geen introductie meer nodig.The word is out: Dit jaar host Drake zijn officiele Europe Tour closing after party dit jaar bij AIR Amsterdam! Na een sold-out tour door heel Europa kun jij deel uitmaken van deze onvergetelijke show.

Met gastoptredens van onder andere BAKA, CHUBBS en Ronnie Flex, Boef en Ali B beëindigt de God’s Plan rapper de tour zoals alleen hij dat kan. Drake weet keer op keer baanbrekend te zijn met zijn muzikale performances. Tijdens de door OVO gehoste avond zullen al jouw favoriete hits van de Canadese rapper voorbij gaan komen.

Voor iedereen die misgegrepen heeft bij het concert in het Ziggo Dome is dit dé kans om Champagne Papi van heel dichtbij mee te maken!

Ticket Sale: Saturday 6 April, 18:00 CEST

Tickets | Facebook