Tijdens het Amsterdam Dance Event kun je elke nacht terecht bij AIR Amsterdam om los te gaan op je favoriete muziek. Toch zijn er ook genoeg andere dingen te doen in de club! Deze week verzamelen verschillende artiesten, DJ’s, game influencers en voetballers zich in AIR Amsterdam tijdens het Gaming Event van Spinnin’ Records. Dit jaar hosten we dus niet enkel clubavonden tijdens het grootste muziek event van de stad, maar wordt er ook goed gezorgd voor de gamers! Op 18 oktober neemt iedereen het tegen elkaar op met o.a. Fifa ’19 en Call of Duty Black Ops 4. Aan het einde van de dag wordt de winnaar bekroond in de club. De toegang is gratis voor iedereen van 18+. Vanaf 13:00 tot 15:00 kan iedereen vrij meedoen, en vanaf 15:00 begint het officiële tournament met alle uitgenodigde artiesten, DJ’s, influencers en voetballers.

Wie je allemaal kunt verwachten?

– Koen Schobbers
– Yarasky
– Ronald
– Santino
– VThorben
– MickvanYouTube
– Bassjackers
– Curbi
– Carta
– LVNDSCAPE

Binnenkort worden er nog meer artiesten bekend gemaakt die mee gaan doen!

Event: Spinnin’ Gaming Tournament